Κοπή πίτας του 2018

Κοπή πίτας του 2018

Την Τετάρτη 17/1/2018 πραγματοποιήθηκε η 1η κοπή βασιλόπιτας του μεταπτυχιακού προγράμματος. Υπήρξαν δυο (2) σπιτικές βασιλόπιτες της Βασιλικής Μαθιουδάκη,  μια (1) για τους φοιτητές και μια (1) για τους καθηγητές του μεταπτυχιακού.

Ο διευθυντής του προγράμματος Σπυρίδων Νομικός έκανε το κόψιμο, και το σχετικό μοίρασμα των κομματιών ανέλαβε η Μαρία Καλαμαρά γραμματέας του μεταπτυχιακού.  Στους φοιτητές το φλουρί έπεσε στην Τζωρτζίνα, κερδίζοντας για δώρο ένα μπουκάλι λάδι “E- la- Won” σε μια πρωτοποριακή συσκευασία με προσθήκη αζώτου στο κενό μέρος της γυάλινης φιάλης, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η φρεσκάδα του χυμού της ελιάς, καθώς και τα οργανοληπτικά και χημικά του χαρακτηριστικά.

Το φλουρί στους καθηγητές βρέθηκε στο κομμάτι του Ρωσσέτου Μετζητάκου και κέρδισε ένα ημερολόγιο  “οικολογικό” με μοναδικό σχεδιασμό, καθώς και μια “πλούσια συσκευασία δώρου” που περιείχε κόκκινο κρασί  Boutari.

​Στην εορταστική ατμόσφαιρα που ακολούθησε τα μέλη του μεταπτυχιακού προγράμματος και οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για την νέα χρονιά και να αναπτύξουν τις ιδέες για τα “project” που δουλεύουν στα πλαίσια της έρευνας και παραγωγής έξυπνων εφαρμογών και συσκευασίας.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.