“6ο Επιστημονικό Συνέδριο, “Ευφυής Συσκευασία: Προοπτικές και Προκλήσεις”,

“6ο Επιστημονικό Συνέδριο, “Ευφυής Συσκευασία: Προοπτικές και Προκλήσεις”,

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του “6ου Επιστημονικού Συνεδρίου με τίτλο, “Ευφυής Συσκευασία: Προοπτικές και Προκλήσεις”, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 03/10/2022 στην αίθουσα Συνεδρίων του ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ METROPOLITAN EXPO στα πλαίσια της Έκθεσης SYSKEVASIA22 (30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022)
Ευχαριστούμε όσους και όσες συμμετείχαν στη διοργάνωση και την πραγματοποίηση του Συνεδρίου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για τη διάθεση υλικού και την υποστήριξη, τον Πρύτανη Καθ. Π. Καλδή και την Αντιπρύτανη Καθ. Ε. Παπαγεωργίου για την τιμητική παρουσία τους, την Οργανωτική επιτροπή, την Επιστημονική επιτροπή, τους εθελοντές φοιτητές και διοικητικό προσωπικό του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος, τους διδάσκοντες και διδάσκουσες, τους φοιτητές/τριες του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος, όσες/όσους μας τίμησαν με τις ενδιαφέρουσες ομιλίες και την παρουσία τους και συνέβαλαν στην επιτυχία του Συνεδρίου.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ, οφείλουμε στον κο Π. Πετρόπουλο για την φιλοξενία στον Εκθεσιακό χώρο της SYSKEVASIA22, καθώς και στους χορηγούς μας, τις επιχειρήσεις FOTOLIO, Forlabels και Tsimis για την ευγενική υποστήριξη.
Για το Βιβλίο των Πρακτικών του Συνεδρίου μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Ακολουθεί Φωτογραφικό υλικό και το Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.